kazimierzm Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Witam Podczas Jazdy wyskoczyła mi pomarańczowa kontrolka ( kształt: jakaś miseczka w której na dnie jest jakiś płyn i wycieka z niej kropelka) Co to oznacza i jak to można usunąć ? Pilne pozdrawia kazimierzm Link to comment Share on other sites More sharing options...
wieshaq Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Nie jestem na 100% pewny ale to chyba oznaczało wodę w filtrze paliwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimier Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dev02 Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 a tak z czystej ciekawosci, skad sie bierze woda w filtrze paliwa ? :zdziw: coprawda ja mam benzyne ale ostatnio mialem problem z filtrem paliwa (rozszczelnil sie i paliwo uciekalo gora zamiast leciec dalej do silnika i przy okazji calutki filtr byl w paliwie i zadne takie kontrolki mi sie nie pojawily.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wieshaq Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 skad sie bierze woda w filtrze paliwa ? :zdziw: Zapytaj na stacji Paliw :diabel2: Może powiedzą ile dolali do ostatniej dostawy :027: :kosci: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mikey_one Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Ludzie, czy naprawdę tak ciężko jest poszukać po forum?? Nawet na górze jest przyklejony post o kontrolkach... Kilka postów niżej również napisałem co to za kontrolka... @ dev02 - z benzyny woda w filtrze się nie osadza, tylko z ON'u i po to ma ten spust na dole... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.