Humvee Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Hej , orientuje się ktoś może gdzie można dostać tę naklejkę co znajduję się na tylnej klapie po lewej stronie : chodzi mi o ten napis "Micra" . Bo znajduję tylko te plastikowe emblematy " Micra " które były chyba nakładane po 98r a ja mam jeszcze tą naklejkę , ale nigdzie nie moge jej znalesc . Z góry dzięki za Pomoc i Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest matt28 Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Stracilem troche czasu na szukanie w internecie, lecz nic nie udalo mi sie znalezsc. Sprobuj skontaktowac z tym sprzedawca z Allegro KLIK , moze on Ci pomoze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Humvee Posted January 11, 2009 Author Share Posted January 11, 2009 w sumie to chciałbym nakleić w tym miejscu naklejke klubową tylko , że nie mam szans jej otrzymać bo nie uczestnicze w zjazdach no i na forum też mało sie udzielam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.