Guest waldemas1 Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Witam czy oprócz allegro i serwisu można gdzieś dostać tylną lampę prawą w błotniku (jakiś sklep ) n15 98 5d po lifcie. I jakie żarówki tam wchodzą, jeśli można. Przeszukałem sporo sklepów ale nie znalazłem w Inter-Carsie tylko opis pozostał.Wie ktokolwiek gdzie znależć i tanio.Z białą lampa u góry. Mam pytanie czy można jeżdzic gdy tylna lampa ma pobity czerwony plastyk dolny bo górny to biały (z wierzchu i spod spodu) .Czy policja się przyczepi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest patriot Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Napisz skad jestes. Moze ktos z Twoich okolic wie gdzie stoi Almera na szrocie. W sklepie ciezko bedzie znalezc, ewentualnie na zamowienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest waldemas1 Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Gołdap warmińsko - mazurskie czy ten zderzak będzie pasował do mojej z 98r http://moto.allegro.pl/item509735859_nissa...ak_tyl_00r.html Cholercia trzepnąłem hakiem i zderzakiem aż lampa poszła (a kasy brak cholerny kryzys ,jeszcze w firmie pobory ucięli 20%) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mlody666 Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Zderzak będzie pasował na 100% a lampę masz TU za niecałe 130 złotych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest waldemas1 Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 http://moto.allegro.pl/item517527166_nissa...wa_blotnik.html potrzebuje takiej do kompletu tylko nie znam gościa a nie lubię przelewów.bo to jak kot w worku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest patriot Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 waldemas1, facet ma 200 pozytywnych komentarzy. Nie obawiaj sie, ze Ci oszuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest waldemas1 Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 chyba tak (dzięki) a co z policją doklei się za brak czerwonego (po stłuczce jest białe) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.