Guest Tusiek Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 jak w temacie a szukalem chyba ze cos przeoczylem silnik 1,4 87 kM i nie wiem gdzie termostat zamontowac w KIA-ance to wiem ale to nie to samo pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest serwis Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Lewa strona silnika, kilka cm za wirnikiem pompy wodnej w kierunku szyby. pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tusiek Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 masz na mysli lewa strona jak sie stoju z przodu auta oczywiscie ?? i bez problemu to idzie wymienic ?? czy musze jechac z tym do nieszczesnego mojego mechanika ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest serwis Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Ta strona silnika, z której kręcą się paski. Masz czarny talerz przykręcony 4 śrubkami na klucz 10mm, to jest pompa wody, za nią w stronę szyby jest termostat. A czy bez problemu to nie wiem. Dla niektórych wymiana żarówki stanowi problem a dla innych naprawa automatu nie stanowi problemu. Na pewno musisz mieć jakąś wiedzę, choćby jak potem odpowietrzyć układ i jak włożyć termostat. pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tusiek Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 to chyba dobrze trafilem ale bylo 3 sruby ( 3 odkrecilem ) a 4 nie widzialem ( nie wymacalem ) a czarne to tam wszysko jest no okurzone ale i tak z problemem se wybiore do mechanika... az taki laik ze mnie nie jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.