TomaszN Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Witam. Niestety widzę, że wycieraczki coraz gorzej zbierają i trzeba będzie kupić nowe. Co możecie polecić? płaskie Valeo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jam Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 na poczatek mozesz je sprobowac zreanimowac papier do d lub szmatka i jesziesz na mokro plynem do szyb wzdloz wycieraczki ale nie 2 razy tylko 2 minuty zeby nie bylo ze to metoda z wioski to kazali mi tak robic majstry w serwisie volvo jak mialem tam praktyki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kristo Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Witam. Niestety widzę, że wycieraczki coraz gorzej zbierają i trzeba będzie kupić nowe. Co możecie polecić? płaskie Valeo? a po jakim czasie? Koszt wycieraczek Valeo do QQ to jakieś 150 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek1 Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 Kupilem valeo za jakies 110 - 120 zl ( nie bylo innych) i jestem bardzo zadowolony natomiast w serwisie wymieniali mi wycieraczki to sie okazalo ze to dziadostwo za 10 zl wiec dziekuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.