foorest1 Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Witam. Właśnie dziś o poranku rozsypało mi się łożysko w napinaczu. Znalazłem taką informacje Łożysko model: 6301 o tym draństwie. Jednak zna ktoś może wymiary tego łożyska? Nie będe kupował w intercars tylko w sklepie " gdzieś za rogiem" i na pewno mnie o nie zapytają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VQPower Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 moge ci zalatwic caly napinacz, cos kolo 100 usd kosztuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
foorest1 Posted January 8, 2009 Author Share Posted January 8, 2009 Dzięk. Ale potrzeba mi tego na już albo i na wczoraj No i 100usd a 16 zł. to troszkę różnica Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRZECHu Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 U nas w sklepach około 300zł chcą za cały napinacz. Wymiary: 12x37x12 [mm] Źródło: http://kontaktsa.pl/promocje/lozyska/6301%202rs.htm Wygląda dokładnie jak to z InterCars które zamontowałem u siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maras Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Mi to łożysko wymieniał mechanik, przy okazji naprawy alternatora. Pamiętam, że zwrócił uwagę aby w takich przypadkach kupować tzw. wzmocnione łożysko. Jednym zdaniem - nie najtańsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
foorest1 Posted January 8, 2009 Author Share Posted January 8, 2009 Dzięki za podpowiedzi. Już raz wymieniałem to łożysko i pamiętam że kupiłem japońskie niby super... Ale i tak nie wytrzymało ucznia u mechanika Bo właśnie taki młody człowiek mi naciągał ostatnio pasek. No, ale już wszystko wiem. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.