Guest jaceksc Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 witam odpalam rano mój wehikuł czasu i chodzi mi jak zimne cc 700 komlpetny brak mocy, chodzi na bardzo niskich obraotach co może bys przyczyną ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panther Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Na początek sprawdź świece i przewody zapłonowe - czy nie ma na nich przebić, oraz kapturki na świecach. U siebie, jakiś czas temu miałem pęknięcie na jednym z kapturków i w efekcie nie palił mi na jeden gar. Efektem był totalny brak powera. Temat był poruszany wiele razy i jak skorzystasz z "szukajki" to na pewno znajdziesz kilka wątków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jaceksc Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 dzięki za pomoc czas na działanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panther Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 nie za ma co w końcu po to m.in. istnieje to forum. Daj znać co wyjdzie w wyniku działań Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jaceksc Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 świeczki zdechły kupiłem firmy denso :/ bo nie miałem odwagi jechać dalej moim 15 konnym muscle carem i wziąłem co mieli w sklepie na rogu. Ale dają radę pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfabox0266 Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 kupiłem firmy denso No to nie byle g.... Denso są OK pod warunkiem że odpowiednia ciepłota,zresztą tak jak każde Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimier Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Denso są OK pod warunkiem że odpowiednia ciepłota święta prawda...moja K10 na LPG nie chciała odpalić przy włożonych denso jak to powiedział sprzedawca "idealnych do gazu". Żeby zapobiec podobnym sytuacjom, sprawdź stan przewodów, kopułki i palca rozdzielacza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.