Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

[N15] Swiatlo postojowe (Brakuje czesci)

Guest macias2000
 Share

Recommended Posts

Guest macias2000

Potrzebuje porady.Wczoraj robiłem przeglad mojej almy i dowiedzialem sie ze nie mam postojowki z lewej strony.Podjechalem do sklepu kupilem zaroweczke wjechalem do garazu i okazuje sie ze nie ma tam poprostu zarowki.Malo tego nie ma kostki(przejsciowki miedzy jedna kostka ktora doprowadza prad a druga ktora ma wejscie na zarowke) przynajmniej tak mi sie wydaje.Szukam czegos takiego na allegro ale nie ma,nie wiem jak ta czesc sie nazywa.Czy ktos wie gdzie to kupic? :(

Guest Mlody666

Wymontuj całośc z drugiej lampy na wzór i pochodz po sklepach z art elektrycznymi i elektronicznymi (wtyczkami, kostkami, bezpiecznikami, kablami itp) coś Ci tam powinni dobrać.

Zrób zdjęcie jak to wygląda ( z drugiej lampy), boja mam te kabelki z rozbitej lampy z primery może są podobne.

Guest macias2000
i przez miesiąc bez światła jeździłeś? nieładnie....

Nie czepiaj sie to postojowka pozatym nie wiedzialem o tym ze jej nie mam..

a postojówka to czemu służy? ozdobie? i właśnie o tym mówię, nie wiedziałeś....

Guest Mlody666
a postojówka to czemu służy? ozdobie? i właśnie o tym mówię, nie wiedziałeś....

No już nie przesadzajmy można nie zauważyć braku postojówki zwłaszcza jak się cały dzień jeździ na światłach. Poza tym nie o to chyba nam tu chodzi żeby ochrzaniac kolegę z problemem za brak światła - nie jestesmy drogówką.

A wracajac do tematu to ciekaw jestem czy znalazłeś tą brakującą czesc i w ogole jak ona wygląda - miało byc foto a tu cisza :P