bikemc Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Witam, Chcę kupić progi boczne do Navary, gdyż w mojej opcji samochodu wcale ich nie było (Navara D40 XE). Myślę nad takimi: http://www.motoricus.pl/61/1135/Nissan/cze...orurowanie.html Wersja ze stali nierdzewnej. Co o nich sądzicie? Są lepsze niż oryginały? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzemik Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Na tych zdjęciach nic niestety nie widać Link to comment Share on other sites More sharing options...
domadm Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Witam,Chcę kupić progi boczne do Navary, gdyż w mojej opcji samochodu wcale ich nie było (Navara D40 XE). Myślę nad takimi:[...] Co o nich sądzicie? Są lepsze niż oryginały? Każde są lepsze niż oryginały. Te oryginalne to takie trochę zabawkowe - najedziesz tu i tam i się wyginają uchwyty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikemc Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 Te akurat już są niedostępne:( Widzieliście gdzieś jakieś podobne, w podobnej cenie?? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Próbowaliście przerobić mocowania od oryginalnych progów na jakieś mocniejsze ? Od drobnych kamyków spod kół i jazdy po gęstej trawie zeszła farba z tych mocowań, ale na razie nic się nie wygina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ryży_Koń Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Te oryginalne to mniej więcej nadają sie do tego samego co te z kwasówki. Nad kwasówkowymi maja tę przewagę że mało ważą. Mam swoje do sprzedania... bardzo tanio Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikemc Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Jestem zainteresowany progami, ofertę złożyć na prov:P:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rezusik Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Jestem zainteresowany progami, ofertę złożyć na prov:P:) moze cos angolskiego? luknnij tam http://www.japanese4x4spares.co.uk/4x4-Accessories02.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.