Tomaszo Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Witam! Problem polega na tym że tylne drzwi za kierowca sie nie zamykają i nie otwierają (niby centralny słychać), miałem juz jakiś czas ten problem, napsikałem WD40 i za jakis czas wrociło do normy ale teraz znowu Czy nie jest to spowodowane mrozami? Jak tak zamek jest zbudowany czy jest możliwość że np. przymarza z rana? Pozdrawiam i dzięki za każde info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pen Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Ja maiłem tak z zamkiem bagaznika. Musiąłem nieraz kilka razy zamknąć i otworzyc z pilota, zeby dało się otworzyć klapę. To nie zamarzanie dzrwi tylko samego dzyngla w zamku. Nic teraz raczej nie poradzisz tylko trzeba czekac na ciepło. U mnie puściło jak się trochę przejechałem. W nocy znowu zamarzał. Ale juz sie uspokoiło. A zaczęło się tak dziać od momentu jak myłem samochó a póxniej przyszedł mróz noca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszo Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 hehe nie Bombel no 2 razy naciskam otwierają sie wszystkie zamki poza tym jednym niby cos pyka ale sie nie otwieta (nie odskakuje ten dzyndzelek w srodku) można drzwi bez problemu zamknać i otworzyc ale recznie od środka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lamia Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Ja tak mialam w swojej P10 jak byly te mrozy ostatnio -22 centraly mi wysiadl w jednym drzwiach, musialam je osobno otwierać i zamykac... Nic nie robiłam z tym i po kilku dniach jak mrozy ustąpiły już jest ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.