Guest Cinek76 Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Czy ktoś wie, gdzie mogę dostać osłonę pod silnik, lewą i prawą, do almy 1,5 benzyna (N16 FL). Szukam i nie mogę znaleźć. Dostępne są tylko do Almery I. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sleepyhead Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Poszukaj w Allegro, może ktoś ma rozbita Almę na części, ostatecznie szroty lub giełdy samochodowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rawus Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Nie znajdziesz zamiennika. Szukałem wszędzie - giełda. Jedyną opcją jest kupno oryginału, albo ze szrotu, albo może ktoś ma na allegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest danstan Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Czy ktoś wie, gdzie mogę dostać osłonę pod silnik, lewą i prawą, do almy 1,5 benzyna (N16 FL). Witam Z tego co mnie jest wiadome to N16 z silnikami benzynowymi nie miały osłon silnika. Ale może się mylę? Moja Alma kupowana u dealera w Polsce nie miała. Pozdrawiam :one: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pumba Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 [quote="danstanZ tego co mnie jest wiadome to N16 z silnikami benzynowymi nie miały osłon silnika. Ale może się mylę? Moja Alma kupowana u dealera w Polsce nie miała. Pozdrawiam :one: Moja też nie ma i z tego co wiem to tylko 1,5 dCi miały osłonę Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehrer Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 bardzo możliwe, ponieważ osłony do 1.5dci sa dostępne w zamienniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shym_ON Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 A ja mam osłonę w N16 QG18DE z 2003 roku kupiona w Zabrzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.