Guest gravity~wave Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Witam! Nigdzie nie mogę odnaleść rzetelnych informacji nt. wagi Nissana Primery P11.144 Sedan (4d) 1,8L. Wie któs ile to waży? Dotychczas jedyną w miarę realną wartością którą znalazłem to 1250kg ale źródło jest raczej mało wiarygodne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jurgenik Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Na złomowiskach też mają wagi I na składach węgla. Na przeglądzie okresowym też ważą - zobacz na parametry "nacisk osi przedniej", "nacisk osi tylnej" i dodaj te dwie wartości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mdzalewscy Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 wydaje mi się iż jest to jedno z najlżejszych aut klasy średniej (seg.D) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gravity~wave Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Zadzwoniłem do nissana z tym pytaniem. Moja primerka 1,8l waży 1250kg. Czyli źródło okazało się jednak pewne To by się zgadzało biorąc pod uwagę że 2.0 waży 20kg więcej. THX za odpowiedzi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.