nosek Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Witam, Z góry przepraszam, jeżeli problem był już poruszany, ale nie mogę nic znaleźć na ten temat. Otóż licznik wygląda, jakby spaliła się jedna z żaróweczek jego podświetlenia; świeci nierówno, coś takiego: I tutaj pytanie: Czy to rzeczywiście żaróweczka? Jeśli tak to czy da się ją wymienić? I czy jest gdzieś jakaś instrukcja jak rozebrać deskę, żeby się do tego dostać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sleepyhead Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Było już to na forum. Rozbiórka zegarów jest prosta, razem 5 śrób. LCD ma podświetlenie z trzech malutkich żaróweczek, można je kupić na allegro po 1,5 PLZ/szt. Kup od razu 4 szt. Wymień wszystkie 3, bo te z allego świecą nieco intensywniej i będzie widać małą różnicę. Czwartą będziesz miał na zapas W tym wątku znajdziesz dokładny opis tych żarówek: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...wietlenie+deski Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosek Posted January 18, 2009 Author Share Posted January 18, 2009 Dzięki wielkie, nie mogłem tego znaleźć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sleepyhead Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Po to jest forum Przerabiałem ten sam problem u siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.