Guest adamkrosniecki Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 WItam, Czy w SLX P11 otwarcie bagaznika powinno zalaczac kontrolke czerwona i uruchamiac swiatlo w w/w bagazniku? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaczz Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bodzió Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Otwarcie klapy bagażnika powoduje zapalenie się lampki wewnątrz bagażnika , ale pierwsze słyszę żeby zapalała się także oprócz tego kontrolka otwartych drzwi a sam mam wersję SLX P11 no chyba że mowa jest o P11.144 !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
and_pec Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 W moim kombi jest dokładnie tak ( lampa i kontrolka), ale to 144. Jak się nie zapali światło od bagażnika to trzeba stuknąć w zamek ( jest tam czujnik), a jak ma to być uwas to nie wiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest emeryt03 Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 U nas w WP11 jest tak samo, a jak jest u nich ( P11) to nie wiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mavv Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 U mnie w WP11 jest tylko światełko w bagażniku. Ale sygnalizacji na desce nie ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulisses Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 U mnie w WP11 jest tylko światełko w bagażniku. Ale sygnalizacji na desce nie ma. Potwierdzam u mnie jest tak samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwy77 Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Mavv napisał/a:U mnie w WP11 jest tylko światełko w bagażniku. Ale sygnalizacji na desce nie ma. Potwierdzam u mnie jest tak samo Potwierdzam w P11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nestor Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 O a u mnie swiatelko powinnno byc ale czasami swieci, Zarowka wymieniona styki popsrawdzane, a gdzie znajduje sie czujnik ? moze tam cos nie domaga, jak narazie zapalilo mi sie tylko 2 razy swaitelko. Czy ono swieci tylko jak mamy zapalone "pozycje, lub mijania" ? Czy nie zaleznie od naszych swiatel po otwarciu bagaznika powinna sie zapalic lampka ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bodzió Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Hey światełko w bagażniku powinno Ci się zapalać bez potrzeby włączania pozycji. Rozwiązanie takie byłoby bez sensu bo gdybyś czegoś potrzebował z bagażnika to najpierw musiałbyś otworzyć samochód, zapalić pozycje i dopiero iść szukać czegoś w bagażniku, a tak tylko cyk podnosisz klapę bagażnika i masz jasność !! hehe pozdrawiam :diabel2: P.S. a co do czujnika to nie wiem gdzie się znajduje, ale wydaje mi się że jest scalony z zamkiem klapy, że jak otworzysz to zaczyna świecić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest emeryt03 Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Mavv napisał/a: U mnie w WP11 jest tylko światełko w bagażniku. Ale sygnalizacji na desce nie ma. Potwierdzam u mnie jest tak samo Poszedłem sprawdzić, bo sam sobie nie wierzyłem! Ale O.K. - w mojej WP 11 jest i lampka i kontrolka na desce :diabel: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabek Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 lampka zawsze przy otwarciu bagażnika kontrolka na desce nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest emeryt03 Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 A ta "kontrolka na desce nie" to na włączonym zapłonie? Bo jak na wyłączonym, to nie ma co na desce szukać - no chyba że sęka! :diabel2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mavv Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 "Kontrolka na desce" na pewno przy pozycji ACC, bo inaczej deska ciemna. [ Dodano: Sob 24 Sty, 2009 19:22 ] PS. Sprawdzałem u siebie - nie zapala się żadna kontrolka przy otwieraniu bagażnika :diabel2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts