Guest t82 Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 widzę, że jest już tu sporo użytkowników Tiidy, przyda się nowy dział tylko dla tego modelu Nissana ... wpisujcie się tutaj wszyscy którzy chcielibyście nie pisać więcej na temat Tiidy w dziale "inne" w końcu coraz więcej ich na drogach jeździ i już wcale nie są takie "inne" t82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manix Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 jestem za a nawet przeciw Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelson38 Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Jestem bardzo ZA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gwrob Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Głosuję za otwarciem nowego działu TIIDA Link to comment Share on other sites More sharing options...
pascal Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Jestem ZA! Wczoraj wpłaciłem zaliczkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zynt Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Jestem za!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 no no rośniecie w silę może coś z tego będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotruś pan Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Też jestem za Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest biloowa Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 I ja równiez jestem jak najbardziej za Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelson38 Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 no no rośniecie w silę może coś z tego będzie To kiedy będzie oddzielny dział TiiDA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ADAM85 Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Wszystkim posiadaczom Tiidy - gratuluje fajnych wozików!!!! Również jestem ze - niezależnym działem TIIDA :mikolaj: Życzę bezawaryjnej jazdy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziootek Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Za, za i jeszcze raz za! Dzisiaj odebrałem fakturę, jutro rejestruję i ubezpieczam a jak dobrze pójdzie i serwis wyrobi się z przeglądem zerowym i montażem tego co zamówiłem do auta to w sobotę dobieram. Nareszcie!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelson38 Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Ja już mam tablice, ale odbiór dopiero w poniedziałek - nie mogą się chyba pozbierać po noworocznej promocji ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziootek Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Ja już mam tablice, ale odbiór dopiero w poniedziałek - nie mogą się chyba pozbierać po noworocznej promocji ;-) U mnie też się pozbierać nie mogą. Mam nadzieję, że wyrobią się na sobotę z przygotowaniem samochodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelson38 Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 i serwis wyrobi się z przeglądem zerowym i montażem tego co zamówiłem do auta Z ciekawości, to co fajnego zamówiłeś dodatkowo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziootek Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Nic nadzwyczajnego - alarm i blokadę skrzyni biegów. Chciałem jeszcze przednie światła przeciwmgłowe ale chwilowo sobie odpuściłem z powodu ich ceny (ok. 1800 zł). Nissan-Odyssey to całkiem duży diler i pewnie dlatego maja problemy z wyrobieniem się (mimo że mają dwa serwisy). Link to comment Share on other sites More sharing options...
manix Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Nic nadzwyczajnego - alarm i blokadę skrzyni biegów. Chciałem jeszcze przednie światła przeciwmgłowe ale chwilowo sobie odpuściłem z powodu ich ceny (ok. 1800 zł). Nissan-Odyssey to całkiem duży diler i pewnie dlatego maja problemy z wyrobieniem się (mimo że mają dwa serwisy). OCIPIELI,teraz na promocji można kupić aluski+przeciwmgielne za 2180.,(normalna cena to 2700).na allegro widzialem po 130 za sztukę http://moto.allegro.pl/item518236565_halog...n_tiida_07.html .są tez fajne listwy boczne za malą kasę,chyba się skusze. http://moto.allegro.pl/item531765409_nissa...twy_boczne.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ddrr Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 za Link to comment Share on other sites More sharing options...
jawert Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 w sumie jest was dziesięcioro, czyli macie wymagane minimum, jeszcze jakby ktoś poprawił że będziecie uŻytkownikami, (w podtemacie) to zaczną was bardziej serio traktowac jeszcze ze dwie kratki wody ognistej dla szanownych moderatorów i się uda Manixa zapraszam do uczestnictwa w spotach zach-pom, więcej info w spotkaniach http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...&start=1855 a pozostalych oczywiście zapraszam do spotkań w ich lokalnych grupach pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest t82 Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 co wchodzę na forum to patrzę czy już jest osobny dział Tiida ... i myślę, może jutro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelson38 Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 co wchodzę na forum to patrzę czy już jest osobny dział Tiida ... i myślę, może jutro? mam tak samo ;-))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 spokojnie sprawa w toku Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelson38 Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 w sumie jest was dziesięcioro, czyli macie wymagane minimum, jeszcze jakby ktoś poprawił że będziecie uŻytkownikami, Myślę że przejechanie 5km kwalifikuje mnie już do użytkowników. pozdrawiam Tiidziaków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest t82 Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 spokojnie sprawa w toku wszyscy czekamy z niecierpliwością Link to comment Share on other sites More sharing options...
adiunkt Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Bardzo dobry pomysł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts