Guest martinekk Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Witam. Kupiłem Almere N16 po lifcie. Samochód kupiony od mojej ciotki (pierwszy właściciel), więc pewny. Zauważyłem ze podłoga z przodu po stronie pasażera jest zagłębiona przy środkowej części samochodu. Po stronie kierowcy podobnie (przy środku). Czy to normalne w tym modelu? Szczerze, pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Właściwie, w niczym to nie przeszkadza, ale mnie ciekawi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest danstan Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Zauważyłem ze podłoga z przodu po stronie pasażera jest zagłębiona przy środkowej części samochodu. Po stronie kierowcy podobnie (przy środku). Czy to normalne w tym modelu? Szczerze, pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Witaj W tym modelu tak jest. Pozdrawiam :one: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krystek Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 U mnie jest to samo, więc chyba ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest martinekk Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Ok. Dzięki za szybką odpowiedź! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.