Guest KILERT3 Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Witam :mikolaj: Czy ktos posiada jakies informacje na temat przekladki z 1.6 16v na 1.8 16v???Mialem ideal 1.8 16v,niestety kobieta wymusila mi pierwszenstwo i niestety...Kupilem 1.6 16v i planuje przekladke.Za wszelkie info z gory dzieki..Pozdrawiam i przyczepnosci zycze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mikey_one Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Witam :mikolaj: Czy ktos posiada jakies informacje na temat przekladki z 1.6 16v na 1.8 16v???Mialem ideal 1.8 16v,niestety kobieta wymusila mi pierwszenstwo i niestety...Kupilem 1.6 16v i planuje przekladke.Za wszelkie info z gory dzieki..Pozdrawiam i przyczepnosci zycze.. Poszukaj na forum, już kiedyś było to tutaj rozważane. Generalnie powinno być PnP... Co do CA18DET o którym pisze Bombel to już jest dużo większa rzeźba... Jak nie wierzysz zapytaj chlewiora na RF... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mikey_one Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Co do CA18DET o którym pisze Bombel to już jest dużo większa rzeźba. NO trzeba dorzucic IC i wydech nowy, ale warto Na tym nie koniec - kolektor ssący, komp, wiązka bla, bla, bla i jeszcze dużo innych... Link to comment Share on other sites More sharing options...
supernissanb12 Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Mialem ideal 1.8 16v,niestety kobieta wymusila mi pierwszenstwo i niestety...Kupilem 1.6 16v i planuje przekladke może masz na zbyciu ten gumowy dolot do silnika 1.8 16V, odkupie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KILERT3 Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Welcome Jesli od 1.6 16 v jest taki sam to cos sie znajdezie Ogolnie mam troche gratow do tego autka,takze w razie czego pisac.. Tylko z gory zaznaczam,ze mam ograniczony dostep do netu w razie czego kom 609 323696 pozdro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.