Guest Misiekwwl Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Witam jestem Tu nowy od 27 stycznia jestem posiadaczem pięknej rganatowej maximy 3.0 z 1997 roku :diabel2: Moja przygoda właśnie sie zaczęła na maxi trafiłem przypadkiem szukałem zupełnie innego auta mial to byc MItsubishi galant . Ale któregoś razu kolega wpadł do mnie i mówi że oglądał piękna maxime . Tak wiec sie z nim wybrałem dakleko nie było bo tylko 100 KM gdy zobaczyłem ten samochód odrazu sie zakochałem Miała wszystko co powinna mieć poduchy klimatronik elektryke i jeszcze inne pierdoły których nie będe wymieniał Za tydzien auto stało juz u mnie Ot podglądowa fotka auta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dylson Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 1997 to jeszcze przed liftem? Automat czy manual? Jak wrazenia z jazdy? Pochwal no sie troche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wald Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 No to gratki. witamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Misiekwwl Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Zapomniałem napisać to jest manual Wrażenia super limuzyna o zacięciu sportowym . i ten dzwięk tłumika ulter poprostu bajka przyjemny dla ucha z lekkim basowym pomrukiem a czym sie różniły przed i poliftingowe ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRZECHu Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 No gratulacje! piękna fura! ps mam nadzieje, że na zlocie sie spotkamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Misiekwwl Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 jeszcze za bardzo nie ogarniam tego forum kiedy jest zlot ?? ja pod koniec lipca mam zlot mojego klubu matka coltmania.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRZECHu Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 ZLOT 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dylson Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 a czym sie różniły przed i poliftingowe ?? Najlepiej zobacz jakie masz z tylu kierunki. Pomaranczowe przed biale po liftingu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
herson Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Na ogłoszeniu http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7563486 stoi 96r czyli jak byk przed liftem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Misiekwwl Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 ot właśnie ta pierwsza rejestracja 6 stycznia 1997 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szalony Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Początek roku 1997 aż do wyczerpania zapasów są przed liftem. Gratki i oczywiście zapraszamy na Zlot w Czerwcu [ Dodano: Czw 29 Sty, 2009 22:08 ] Początek roku 1997 aż do wyczerpania zapasów są przed liftem. Jak szukałem swojej to natrafiłem na sztukę co rok produkcji był 1997, pierwsza rejestracja marzec i byłą właśnie przed lft Gratki i oczywiście zapraszamy na Zlot w Czerwcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Misiekwwl Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 aj tam przed czy po i tak sie ciesze że mam maxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szalony Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Ja 4 lata i też się cieszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maras Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Ja 4 lata i też się cieszę Twoja daje większość radość z jazdy niż przeciętna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Misiekwwl Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Ja 4 lata i też się cieszę Twoja daje większość radość z jazdy niż przeciętna a kolega Szalony ma jakąs dłubniętą maxime ?? [ Dodano: Pon 09 Lut, 2009 21:06 ] byłem na przeglądzie wszystko jest ok nie miał sie do czego przyczepić ale powioedział że niedługo należało by wymienić sworzen wachacza :/ mógł by mi ktos przyblizyć koszta naprawy tego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts