Guest maximus 1 Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Witam . Kupiłem Maximę 3,5 SE z rynku amerykańskiego mapa jest oczywiście zza oceanu.Jaka jest szansa zeby uruchomić na tym mape Polski .Cze poprostu dać sobie spokuj? a wogóle nie wiem gdzie tam się wkłada płyty ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Akiro Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Nie jestem pewien, ale chyba to nie zadziała na naszym kontynencie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRZECHu Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Napisz coś więcej, rocznik, nazwe nawigacji, dvd/cd? Możliwe, że podejdą te same mapy co do renault, jest na forum wątek, chłopaki wypalają płytki DVD i im działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maximus 1 Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Maxima jest z 2004 roku raczej płyta DVD jeszcze nie miałem czasu poszukać gdzie się ją wkłada , więc nie widziałem jej na oczy. W A32 była za ekranem chociaż zupełnie bezużyteczna nz CD tylko z mapą Niemiec.Liczę na mapę od Renault. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRZECHu Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 KLIK Szukaj w tym watku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.