Guest maxima jawor Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Witam!!!!! ponawiam pytanie czy jest mapa navi w A32??? słyszałem ,że na dolnym śląsku jest gość który ma mape Polski i mu to działa. Staram sięgo namierzyć bo podobno mieszka niedaleko Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRZECHu Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 "podobno" to nissan nigdy nie wypościł takiej mapy bo nie miał w ofercie na nasz rynek takiej opcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert1234 Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 "podobno" to nissan nigdy nie wypościł takiej mapy bo nie miał w ofercie na nasz rynek takiej opcji. chyba nie ma mapy pl. ja tam naciagnalem pare map m.in. francji i paru innych panstw, ale nic oprocz oryginalnej mapy niemiec mi nie chodzi. nawet przegrywalem ta mape niemiec na CDR i tez sie odpala. w sumie ta navigacja to zbedny gadzet. podobno ma wejscie AUX i jak "gada" to daje dzwiek na glosniki od radia wiec pewno jakos z radiem toto jest spiete. mnie tam bardziej zastanawia czy to AUX jakos nie dalo by sie wykorzystac do puszczenia przez to muzyki. z drugiej strony - to sztuka dla sztuki bo radio z mp3 mozna juz za 250 kupic. wiejskie ale mozna kupic. daj znac jak cos namierzysz z ta navigacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.