Guest bochen9 Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Witam. Z forum dowiedziałem się jak zdemontować tylną półkę i że tylne głośniki na półce mają rozmiar 16,5cm (prawda? xD). Mam pytanie czy po wymontowaniu stamtąd starych głośników nowe 16,5 wejdą tak po prostu i dadzą się przykręcić czy trzeba coś kombinować bo np. rozmieszczenie otworów na śruby jest nietypowe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mike_83 Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 czy trzeba coś kombinować bo np. rozmieszczenie otworów na śruby jest nietypowe?Ja musialem kombinowac,ale to w P10,nie wiem jak jest u Ciebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest michas-wwy Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 JA po prostu uzyłem wyzynarki i wyciołem na rozmiar 6x9 polecam dobry sposub ;d Moderator: Popraw pisownie! To polskie forum, więc piszemy po polsku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszi Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Nic nie tnij, zakup dobre głośniki coaxial (16.5 cm). Wykorzystaj stare śrubki montarzowe do mocowania, pasują prawie do każdych. Zakup także gąbkę do uszczelniania okien z warstwą kleju, doszczelnij nią głośnik na rantach i po zabiegu. Pamietaj także o wypieciu z kostek fabrycznych przewodów, bo wtyczka nie pasuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mas Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Nic nie tnij, zakup dobre głośniki coaxial (16.5 cm). Wykorzystaj stare śrubki montarzowe do mocowania, pasują prawie do każdych. Zakup także gąbkę do uszczelniania okien z warstwą kleju, doszczelnij nią głośnik na rantach i po zabiegu. Pamietaj także o wypieciu z kostek fabrycznych przewodów, bo wtyczka nie pasuje. Wszystko prawda Tylko jak już, to polecałbym jednak zestaw odseparowany. Miałem tak w P11 i grało sporo lepiej niż coaxial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.