Guest mariuszp1979 Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Dzisiaj pojechałem na wymianę rozrządu i po rozebraniu okazało się że pęknięte jest koło zębate na wałku rozrządu. Nie mogę dostać tej części w okolicach Garwolina. Jedynym wyjściem może okazać się serwis Nissana. Jak ktoś ma namiary na dobry sklep, szrot, może ktoś ma tę cześć ? Silnik jest poskładany ale jak mówią mechanicy to nie jest nic pewnego. Sunny Y10 kombi 2.0 Diesel, silnik CD20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wieshaq Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Poszło PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mariuszp1979 Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 W związku z tym że nowe koło kosztuje 390 zł, proszę o adresy auto-złomów w okolicach Warszawy, Minska Maz, Lublina. [ Dodano: Sro 04 Lut, 2009 19:27 ] W związku z tym że nowe koło kosztuje 390 zł, proszę o adresy auto-złomów z japończykami w okolicach Warszawy, Minska Maz, Lublina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kaskal Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 posiadam caly silnik w czesciach wiec i kolo zebate takze zadzwon a sie dogadamy:) 664 769 977 wyzej widze wieshaqa moze potwierdzic uczciwosc:) pozdro wieshaq widze zmiana auta wystapila Link to comment Share on other sites More sharing options...
wieshaq Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Racja z kaskalem miałem przyjemność pohandlować. :one: P.S. kaskal w moim podpisie do jest link do PJ tam jest odpowiedź co się stało z poprzednim Nissanem. Koniec OT z mojej strony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.