Guest PrInGeLs Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Witam chciałem zrobić dziś coś dla forum i zrobic maly reportaz z przyciemniania lamp wstawic opis i zdjecia... ale nie moge ich zdemontowac... trzymaja sie na 3 srubkach a po odkreceniu ich nawet nie drgną demontował juz ktos z was tylne lampy?? pytam bo niechce czegos połamać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Filix Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 One sa uszczelnione...spokojnie i bez obaw..odkrec srobki po odlaczaj kostki...pozniej najlepiej mocno popchaj lampe od strony bagaznika a z zewnatrz delikatnie podwazaj srubekretem w kolejnych to miejscach:) Milo ze ktos chce cos robic:) Powodzenia w pracy i czekamy na przewodnik:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gnothi_Seauton Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Ktoś już z forum krótko opisywał jak to zrobić, ale bardzo ogólnie (zielona micra po lifcie- nie pamiętam nicka). Fajnie, że chcesz zrobić tutorial z przyciemniania lamp. Myślałem, żeby też przyciemnić u siebie, bo zauważyłem, że mam zaparowane reflektory od środka, więc jak już miałbym je rozbierać/czyścić/uszczelniać, to czemu by ic od razu nie pomalować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.