Guest Spec Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Witam Panowie mam takie pytanie bo już nie mogę i przez ten samochód przeżyje jakieś zalamanie nerwowe. Kupiłem samochód który rzekomo miał mieć linkę sprzęgła do regulacji bo słabo zabierało. Sprzęgło było do wymiany wiec wymieniłem z częściami koszt 450 zł po 10 tysiącach wraz z wyminą oleju musiałem znów wymienić sprzęgło. kolejne koszta tym razem przypilnowałem pudełek i gwarancji znów koszt tym razem tanszy bo 400 zł Teraz znów po przejechanych 6-7 tysiacach ta sama usterka pekniety docisk i sprzegło nie nadające się do dalszego użytku. Czym to jest spowodowane? za kazdym razem sprzegło wymianane u innego mechanika a ten który mówił ze jest ok dostał opieprz itp. CO teraz? skoro znów jest to samo? to juz 3 sprzegło w ciagu 18 miesiacy? Co robic? myslałem ze to koło zamachowe mechanicy upierają się ze koło jest ok czy ktoś się spotkał z podobną usterką? Link to comment Share on other sites More sharing options...
z2maciek Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Za mało danych. Jak pęknięte, w którym dokładnie miejscu ? Wklej porządne zdjęcia to pomyslimy, bo bez tego to wróżenie z fusów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest serwis Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Dokładnie. Jakie pęknięcie??? pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 a moze technika jazdy do d*py nie jeździsz z nogą na sprzęgle i sie wszystko jara :!!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
koziro Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 witam. u mnie sprzęgło zaczęło się ślizgać więc postanowiłem wymienić.koleś który mi to robił jest moim znajomym.kupiłem calutkie sprzęgło sachsa i po roku mi padło.teraz narazie jest oki.uznałem to poprostu za błąd w produkcji lub słabej jakości materiał.ale u Ciebie to jest podejrzany temat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.