Guest Maxko Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Witam, czy moglby mi ktos napisac jakie sa symbole na ramionach wycieraczek szyby przedniej [jaki symbol dla wycieraczki kierowcy jaki dla pasazera?]. Ew. moglby ktos zrobic fotografie? Chodzi o Almere N15 3 drzwi. Po wizycie u mechanika wydaje mi sie ze sa odwrotnie [stwierdzil ze je naprawial] ale nie pamietam jak byly przed serwisowaniem... dzieki z góry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melo Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 U mnie jest D od strony kierowcy i A od pasażera może byc tez P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maxko Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 ok, to mam odwrotnie... pytanie: jak sciagnac ramie wycieraczki? Odkrecilem [przy ustawianiu ich] te nakretki, ale moglem tylko ruszac wycieraczkami na szybie, nie dalo sie ich sciagnac. Jest na to jakis sposob? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitram Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 odkręcić nakrętkę i ciągnąć ramie wicieraczki w górę, delikatnie mozna czymś stuknąć w ramie jak nie chce zejść :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maxko Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 ale trzeba wycieraczke np rozlozyc albo jakos specyficznie ulozyc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melo Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Unieś ramie do góry wtedy nie bedzie prężyc i wtedy próbujesz podważyc czyms lub pociągnac do siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.