Guest cieniu Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Chciałem podziękować Wszystkim przy tej "okazji" za dyskusje i porady dotyczące auta.. Jeśli w czasie mojego pobytu na Forum kogoś uraziłem lub w jakiś sposób poczuł się nieswojo z powodu mojego postu - przepraszam Życzę zadowolenia i satysfakcji z posiadanego sprzętu, bezpiecznej drogi i długiego, długiego użytkowania Waszych samochodzików !!!!!!! Ja z samochodu byłem zadowolony (w miarę) - sprzedaż nastąpiła z powodów ekonomicznych - trochę żal , no ale cóż , takie jest życie... Pozdrawiam - Cieniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
domadm Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Hej No szkoda, ale ekonomia raz w górę raz w dół, więc pewnie jeszcze tu wrócisz W każdym razie, wcale nie musisz z tego powodu opuszczać naszego forum! I dzięki za świeży powiew kultury w wątku :one: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest slabyy1 Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Wróci z Navarą 3.0 :diabel2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.