Guest joshi Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 opis jest fajnie tyle ze ja mam ja z komputerem i nie wiem czy da rade samemu to zrobic jezeli da to jak to zrobic. [ Dodano: Pon 02 Mar, 2009 21:37 ] to może inaczej się zapytam. Gdzie mogę wymienić ten cd na swojego sony. I czy będzie działało to coś przy kierownicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RaVG90 Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Staraj się pisać zrozumiałą polszczyzną. Nie wiem jaki jest sens wymiany radia, jak masz wersję z komputerem. Gdy wymienisz sterowanie to jak będziesz obsługiwał komputer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Artur_NH Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Wymiana radia nie jest prosta i raczej nie radze sie bawić samemu... Mi zamontowali pionka panowie z MediaMarkt-u . Trwało to godzine ale zrobili...Oczywiscie nie działa lewe pokrętło od audio a tak to wsio smiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lewandoree Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 1 .Jaki jest sens zawalaniem serwera kolejnym takim samym tematem . wystarczy wejsc w dzial cb radio i car audio i jest tez na tym forum taka zaj...ebista opcja szukaj ;] . 2. Jaki jest sens wymiany radia w modelu tym z komputerem troche mija sie to z celem .zapewne chcesz podlaczyc wzmacniacz wystarczy przylutowac specjalny adapter sysgnalu hi i low koszt okolo 30 zl i o tym tez bylo w dziale car audio . Pozdrawiam ps. moderatorzy dziwie sie wam ze macie takie stalowe nerwy [ Dodano: Sro 04 Mar, 2009 21:49 ] chyba ze kolega chce miec dwa radia w samochodzie , polecam te oryginalne bedzie napedzac przednie glosniki a to drugie w oddzielnej instalacji te z tylu , oczywiscie to ironia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.