Guest TomRud Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Spotkałem się na Allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=569637487 z Chiptuningiem do WSZYSTKICH SAMOCHODÓW!!!! Napisałem emaila do gościa o to co napisał (Powerbox będzie działał w tym nissanie. Wzrost mocy o ok 22konie - to jest naprawde duża różnica i na 100% będzie Pan zadowolony a wyprzedzanie stanie się bajecznie proste ale słodze:) ale taka prawda.) Jak myślicie czy CHIP-BOX FIRMY: PRO RACING zadziała w mojej Almerce ,czy nie uszkodzi silnika i czy ewentualnie dawać taką moc??? proszę o opinie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teres Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 coś tam daje, silnik cały czas myśli że zasysa zimne powietrze i daje trochę więcej paliwa (większe spalanie), poszukaj na google "chip rezystor". [ Dodano: Sro 04 Mar, 2009 13:26 ] Ja bym odpuścił Link to comment Share on other sites More sharing options...
bujany Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 nie kupuj tego badziewia, możesz umówić się z gościem że przed zakupem jedziesz na hamownię robisz pomiar, kupujesz ten szit jedziesz na hamownię i robisz pomiar i jak nie pokaże więcej niż +15KM (te jego domniemane 7KM pozostaje w zapasie) to zwraca Ci za podwójne hamowanie, szit, i 5 stówek za walenie w (edit).... Jak przystanie na takie warunki (a nie przystanie) to bierz choć oprócz zwiększonego spalania i co bardzo prawdopodobne bo już 3 kumpli próbowało tego na różnych samochodach, świecącej się kontrolki check engine i nierówno pracującego silnika bądź wogóle nie chcącego jechać samochodu, nic Ci to nie da:D ps. Wyedytowałem 2 litery choć mój post w żaden sposób nie łamał ani nie łamie regulaminu tego forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryath Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Bujany, Przeredaguj posta i pohamuj jezyk. Nastepnym razem ostrzegal nie bede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.