maniek Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Ostatnio po włożeniu kluczyka do zamka tylnej klapy nie drgnie on wogóle, nie da sie go przekręcić. Wyjąłem sam zamek z klapy, bo reszta czyli cięgno i zatrzask są ok. Jak sprobować się do niego zabrać ? Ile kosztuje ew. wymiana ? I co z kluczykiem, jak dopasować ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel2163 Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 wrzuć fotke zamka z boku i od tyłu a powiem ci jak go ugryźć Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisek Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 te zamki rozbiera się od przodu, trzeba zdjąc chromowaną osłonkę. Ja dałem do punktu gdzie dorabiają klucze, za 30zł mi zrobili cacy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniek Posted March 14, 2009 Author Share Posted March 14, 2009 te zamki rozbiera się od przodu, trzeba zdjąc chromowaną osłonkę. Ja dałem do punktu gdzie dorabiają klucze, za 30zł mi zrobili cacy. Tzn rozebrali Ci tę wkładkę i przeczyścili, tak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisek Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 dokładnie tak, dałem wkładkę, z kluczykiem, i odebrałem wkładke, wyczyszczoną cacy, jak nóweczka wyglądała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniek Posted March 15, 2009 Author Share Posted March 15, 2009 ok, dzięki lisek, wybadam takie punkty u siebie, pkt dla Ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.