baniaczek136 Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 witam posiadam nissana primere p11 z 2000r nie mam klimatyzacji pytanie jest takie: chciałbym wstawic klimatyzacje , co potrzeba kupić żeby założyć kompletną klimatyzacje, czy muszą byc zmieniane nawiewy, a moze ktos wie czy jest jakiś warsztat co wstawia klimatyzacje najlepiej z woj. pomorskiego pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wafel Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Oj kolego coś nie chce mi się do końca wierzyć, że w p11.144 nie było klimatyzacji. Wszystkie primery po liftingu miały standardowo klimatronic. Przynajmniej ja nigdy nie spotkałem takiej bez klimy. Poprawcie mnie jeśli sie mylę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sznurek Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 może on ma pokrętka takie które występował przed liftem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
and_pec Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Byłu dwa rodzaje paneli naiewu Z 3-ema pokrętłami bez wyświetlaczy( wersja bez klimy) i zjednym centralnym pokrętłem od zwrotnicy nadmuchu i wyświetlaczami ( wersja z klimą ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baniaczek136 Posted March 9, 2009 Author Share Posted March 9, 2009 no ja mam ten model z trzema przełącznikami bez klimy ale czekam na odpowiedz czy da sie wstawic klimatyzacje i co trzeba kupić??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jarkk Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 baniaczek136 tu masz podobny temat (dotyczy P10) http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...3o%BFy%E6+klime Link to comment Share on other sites More sharing options...
baniaczek136 Posted March 13, 2009 Author Share Posted March 13, 2009 ten post mi nic nie daje kolega montował to w P10 a ja mam P11,144 2000R i tu jest calkiem inne rozwiązanie szukam kogoś co wstawiał wmoim modelu klimatyzacje lub wie jak wstawić pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nice-wawa Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 musisz sprawdzić czy jest elektryka pod klime , jak jest to bez problemu zamontujesz JA obstawiam że jest instalacja. . Ale pewnie będzie to manualna klima, A potrzebna ci będzie cały komplet , 2 wentylator, spreżarka , Parownik nie od anglika z czujnikiem , przewody klimy , osuszacz nowy daj , chłodnica ,i reszta elementów elektryki sterująca klimą . Jak dobrze pamiętam rok temu ktoś na allegro sprzedawał kompletny zestaw nowy do p11 i chciał coś około 1000 Zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
baniaczek136 Posted March 14, 2009 Author Share Posted March 14, 2009 to nie bedzie chyba takie proste?? co prawda instalacja jest przygotowana do klimy, ale w moim modelu nie wystepowała klimatyzacja manualna, tylko wszystkie klimatronik , a znowu nie moge wstawić panela sterowania od klimatronika bo ja mam sterowanie linkami a nie elektrycznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.