Almera 2.2 Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Witam, mam takie pytanie...kupiłem Almere N16 z 2000 roku. Nie mam pojęcia gdzie jest tam trójkąt ostrzegawczy i czy w ogóle jest seryjnie. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest B12 Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Nie mam pojęcia gdzie jest tam trójkąt ostrzegawczy i czy w ogóle jest seryjnie. Takie coś jak trójkąt czy gaśnica są zależne od przepisów w danym kraju. Także fabryka tego nie wkłada. Do nowego auta wkłada to diler. Od fabryki masz rzeczy ściśle związane z autem, czyli: lewarek. klucz do kół, ewentualnie jakieś drobne narzędzia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almera 2.2 Posted March 14, 2009 Author Share Posted March 14, 2009 Aha Dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kilerow2222 Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Witam, mam takie pytanie...kupiłem Almere N16 z 2000 roku. Nie mam pojęcia gdzie jest tam trójkąt ostrzegawczy i czy w ogóle jest seryjnie. Proszę o pomoc. Najlepiej będzie jak wybierzesz się do sklepu i takowy sprzęt zakupisz. Z tego to wiem to na wyposażeniu nie masz trójkąta. Jak kolega wyżej napisał tylko dealer wkłada trójkąt i gaśnicę do auta. Jeżeli zaś kupiłeś gdzie indziej samochód to niestety auto pożegnało się z trójkątem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miazio Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Ja miałem trójkąt wraz z lewarkiem koło zapasu w bagażniku pod dywanikiem w N16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
herson Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Ja miałem i mam wsadzony za lewą siatkę w bagażniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasio_ciaputek Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 u mnie za siatką po prawej stronie w bagażniku, reszta "gadżetów" tam gdzie koło zapasowe. Mam ten sam rocznik z lipca, gratuluję zakupu i życzę bezawaryjnej jazdy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
specjal Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 I u mnie wszystko było;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.