Guest mauzer79 Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 potrzebuje książkę obsługi do nissana patrola 2.8TD z 1999r. mój e-mail pawel_m79@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzemik Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Nawet się człowieku nie przywitasz, tylko potrzebuję instrukcji obsługi i mail... :kosci: Zacytuję mistrza Kobuszewskiego "... a dzień dobry to kto powie ???" Myślisz , że ktoś Ci pomoże. Użyj funkcji szukaj to na pewno znajdziesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mauzer79 Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 sory zachowałem sie jak gówniarz. wiecej to się nie powturzy. witam wszystkich uczestników forum. zaczynam dopiero tjeździć ty wspaniałym autem i zaczynam dopiero sie na własnem doświadczeniach dowiadywać o tym aucie. przyznam sie że już w nim spaliłem sprzęgło- zły dobór biegów, dlatego poprosiłem o pomoc żeby więcej nie robić takich pomyłek [ Dodano: Pon 16 Mar, 2009 19:50 ] sory wszystkich za pisownie za szbko pisze i czasami nie patrze jak pisze tylko odrazu wysyłam, co widać w tekście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzemik Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 witam, tu masz instrukcję po rusku: http://www.nissan-4x4.ru/Razdeluy/Remont/P...x.php?id=147446 tu kolejna: http://www.kilometr.pl/patrol/K260/GR260.pdf tu angielska: http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=1125 http://www.4x4kotkowo.luck.pl/linki.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azorek Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 witam, tu masz instrukcję po rusku: http://www.nissan-4x4.ru/...x.php?id=147446 tu kolejna: http://www.kilometr.pl/patrol/K260/GR260.pdf tu angielska: http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=1125 http://www.4x4kotkowo.luck.pl/linki.htm A można by to gdzieś podkleić?? Kolejnym było by łatwiej znaleźć. Jakoś nie mogę się oprzeć wrażeniu że jeszcze ktoś, kiedyś to pytanie zada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mauzer79 Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 dzieki śliczne za odpisanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest muzyczka Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Na sam początek - witam wszystkich, Nie chciałem zakładać nowego tematu. Poszukuję instrukcji/manuala do patrola z silnikiem TD42 - czy ktoś poratuje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OFF-ROADER Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Na sam początek - witam wszystkich, Nie chciałem zakładać nowego tematu. Poszukuję instrukcji/manuala do patrola z silnikiem TD42 - czy ktoś poratuje ? Mam manuala technicznego , podaj maila to Ci prześlę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Patinek Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 witam wszystkich mam pytanko czy na ktoś instrukcje od skrzyni biegów bo muszę ja rozebrać a nie wiem co do czego do nissan patrol gr 92 r dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest karan79 Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 (edited) Witam serdecznie Podepnę się pod temat jeśli można. Potrzebuję książkę napraw Patrola z 2000r z silnikiem 3,0Di Turbo. Jeśli komuś taka książeczka (najlepiej w języku polskim) zalega gdzieś na półce chętnie ją przyjmę - oczwiście nie za darmo. Pozdrawiam Karan79 P.S. W akcie desperacji przed wykonaniem w dniu jutrzejszym wymiany filtrów i wszelakich płynów jestem zmuszony prosić o pomoc w uzyskaniu instrukcji w formacie pdf. Mój adres: karan79@vp.pl Napiszcie proszę czy warto zakupić np. taką książeczkę http://allegro.pl/item1051199599_instrukcja_obslugi_nissan_patrol.html Pozdrawiam Edited June 3, 2010 by karan79 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sbst Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 hej drodzy koledzy czy ktos jest w stanie wesprzeć polsko języczną książką do patrola GR Y60? ewentualnie do pozyczenia do skanowania, oczywiscie z zastawem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Golter Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Witam forumowiczow, Jestem w poczatkowej fazie zapoznawania sie z autem, wiec potrzebuje instrukcji uzytkownika (owners manual) do Y61 3.0tdi, do tego z automatem... W sieci nie moge znalezc, sa tylko serwisowki. Moze ktos poczęstuje mnie plikiem albo dzialajacym linkiem? Bede rowniez wdzieczny za manuala do silnika td42, ktory zostal wszczepiony. tufidatel(et)gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrinka75 Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 (edited) Witam Wszystkich Patrolowców Podpowiedzcie gdzie można zdobyć instrukcję obsługi po polskiemu do Patrola GR (krótki) automat ropożłop z 2004r. Pozdrawiam, Kasia ................................................................. Już mam, kupiona w ASO, nie tania (200PLN) ale warto...w języku ojczystym lepiej się przyswaja taką lekturę. Pozdrawiam... Edited August 28, 2010 by Katrinka75 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jankes30 Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Wiele osob pyta o manuala do Parcha Y61... jesli fabryczny to mam pdf-a. a jesli bardziej techniczny to proponuje heyesa, ale tego nie chce mi sie scanowac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wyluzowany33 Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Wiele osob pyta o manuala do Parcha Y61... jesli fabryczny to mam pdf-a. a jesli bardziej techniczny to proponuje heyesa, ale tego nie chce mi sie scanowac. Witam Ciebie serdecznie! Prosze podaj mi linka dp pdf i namiary na strone heyesa. dane tech ustawienia rozrzadu i pompy wtryskowej dla nissan patrol 3.l TD Y61 rok 2000. bede serdecznie wdzieczny. Pozdrawiam Andrzej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radsla Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Witam wszystkich Poratuje może ktoś instrukcją do TD4.2 Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldi9990 Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Poszukuję instrukcji do GR Y60 1993. Z góry dzięki . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest osomiub Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 Witam wszystkich Właśnie niedawno nabyłem Nissana Patrola gr 3.0 Di, 2000r. i jestem w trakcie doprowadzania tego auta do ładu, zacząłem od sprawdzenia szczelności głowicy i rozrządu ponieważ zapowietrzał mi się układ chłodzenia i dosyć często brakowało ogrzewania ale jest w tym samochodzie jeszcze parę innych rzeczy do poprawienia, jest to moje pierwsze auto terenowe i bardzo ułatwiła by mi życie książka lub instrukcja obsługi tego modelu ale nie mogę takowej nigdzie nabyć, jeżeli ktoś posiada i chciałby sprzedać taką literaturę jestem zainteresowany. pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LeszekVII Posted May 29, 2012 Share Posted May 29, 2012 (edited) Witam wszystkich forumowiczów Jestem na tym forum całkiem nowym członkiem i jestem dlatego, że od soboty stałem się właścicielem krótkiego Patrola z 93 roku z silnikiem 2,8. O tym aucie marzyłem od wielu lat ale żona uwazała, że kolejne auto jest mi nie potrzebne. Ziściły się moje plany. Kupiłem auto któro stało 7 lat nieużywane w szopie. pokryte pajeczynami i 2 mm kurzu. Oczywiście ma kilka usterek.pierwsze to pękła rurka hamulcowa, nie działało sprzęgło (pompa sprzegłowa nie dawała ciśnienia) i zapewno wyjdzie wiele innych rzeczy. Dlatego piszę z wielką prośbą o pomoc w znalezieniu instrukcji obsługi do tego auta w języku polskim, gdyż chciałbym wykonać wiele drobnych napraw sam a niestety nie mam sie czym podeprzeć. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Leszek Edited May 29, 2012 by LeszekVII Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Whitie Posted May 29, 2012 Share Posted May 29, 2012 Nie ma. Tutaj jest niemiecka instrukacja i włoska serwisówka: http://www.kilometr.pl/moto_patrol.htm Google translator i jedziesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SynekS Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 (edited) witam wszystkich bardzo serdecznie poszukuje do mego trollika GR 28 z roku 93 książki obsługi lecz po polsku a z tego co widzę jest ruski ang niem a niestety w tych językach najlepiej mi gwizdanie wychodzi i moje pytanie ma ktoś taką malinę dziękuje Edited February 5, 2014 by SynekS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shafran Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 cześć wszystkim Jakby ktoś coś potrzebował to dysponuję czymś takim jak Electronic Service Manual Nissan Patrol Y61. Się wbija vin i wyskakuje odpowiedni manual serwisowy Jest do pobrania z resztą z chomika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LCF Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Witam Chciałbym odświeżyć temat; mam Y60 z 95 roku 2.8TD i bardzo bym prosił o instrukcję Pomożecie? Tak ładnie prosi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr5524 Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Witam Chciałbym odświeżyć temat; mam Y60 z 95 roku 2.8TD i bardzo bym prosił o instrukcję 20140417_152514.jpg Pomożecie? Tak ładnie prosi Witam Chciałbym odświeżyć temat; mam Y60 z 95 roku 2.8TD i bardzo bym prosił o instrukcję 20140417_152514.jpg Pomożecie? Tak ładnie prosi WITAM Mamdo Y60 Haynes w języku niemieckim oraz eksploatacja i remont po rosyjsku moge przesłac ale do zwrotu ok. miesiąca,to samo znajdziesz w internecie kontakt piotr5524@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LCF Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 dzięki ale cyrylicy ani niemieckiego nie znam.. angielski by mnie poratował bardziej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts