Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Gril przód - ciekawy mod

Coobcio
 Share

Recommended Posts

Tak sobie siedzialem w necie i natrafilem na tak zrobionego grila w pewnej P10.

Tak to wygląda w całości (nie patrzcie na tęsmieszną maskę):

image-12.jpg

A tutaj macie krok po kroku fotki jak tego dokonać:

image-01.jpg

image-02.jpg

image-03.jpg

image-04.jpg

image-07.jpg

image-09.jpg

image-10.jpg

image-11.jpg

Nie specjalnie podoba mi się taka przeróbka. Dużo samochodów ma identyczne przeróbki i powoduje to, że juz nie jest takie fajne, jak miałoby być w założeniu. Myślałem, żeby do fabrycznego grila dodać siatkę chromowaną, ale od spodu, od strony silnika. U mnie gril ma chromowane ramki i mi sie to podoba. Ale może by właśnie dodać taką chromowaną, z drobnymi oczkami siatkę?

Myślałem też o takiej siatce, żeby ją wstawić w otwory po halogenach, które mi rok temu ukradli pod fabryką.

Ja Grila zrobie po swojemu tak jak tego nikt nie zrobił, choć nie wiem czy ten sposób który tutaj widnieje nie jest najladniejszy :D

Guest Stranger
U mnie gril ma chromowane ramki i mi sie to podoba. Ale może by właśnie dodać taką chromowaną, z drobnymi oczkami siatkę?

A ja myślałem, żeby wyrżnąć tę poprzeczkę w każdej "nerce", zostawić tylko chromowaną obwódkę całości i wstawić w środek czarną, albo właśnie chromowaną siatkę.

Guest greg76
A ja myślałem, żeby wyrżnąć tę poprzeczkę w każdej "nerce", zostawić tylko chromowaną obwódkę całości i wstawić w środek czarną, albo właśnie chromowaną siatkę.

ja raczej bede lakierowal nerki na czarno. moja kupilem uszkodzona i ich nie mialem wiec na poczatku walnalem siateksa i wygladal dosc wioskowo. trudno nagiac ja do tych pokreconych otworkow. mialem tez koncepcje zeby wyciac slupek miedzy nerkami i walnac siateksa w dorobionej ramce albo postarac sie sprowadzic ze stanow grill z g20 :roll: teraz mam pewnien koncept odnosnie zderzaka ale narazie o tym cisza.... :wink:

Kolega tak ma i nie zaspecjalnie to wygląda.

Ja u SIebie zrobie, no co ja zrobie - pokaże jak już będzie gotowe :)

Pierwsze co musze zrobić to kipić nowego grila :P

na allegro są nowe za 40zł, gdzie tu dostać takie za 20 :roll: :?:

Guest Wilku

Garb jest na maxa do bani, ale jeśli się komuś podoba mogę go skontaktować z kimś kto ma taki na sprzedaż.

Grill ok, ale pociągnąbym trochę w dół maskę. Taki stonowany bad-look.

• 4 years later...
  • 1 month later...