Coobcio Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Tak sobie siedzialem w necie i natrafilem na tak zrobionego grila w pewnej P10. Tak to wygląda w całości (nie patrzcie na tęsmieszną maskę): A tutaj macie krok po kroku fotki jak tego dokonać: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobroy Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Nie specjalnie podoba mi się taka przeróbka. Dużo samochodów ma identyczne przeróbki i powoduje to, że juz nie jest takie fajne, jak miałoby być w założeniu. Myślałem, żeby do fabrycznego grila dodać siatkę chromowaną, ale od spodu, od strony silnika. U mnie gril ma chromowane ramki i mi sie to podoba. Ale może by właśnie dodać taką chromowaną, z drobnymi oczkami siatkę? Myślałem też o takiej siatce, żeby ją wstawić w otwory po halogenach, które mi rok temu ukradli pod fabryką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted May 12, 2005 Author Share Posted May 12, 2005 Ja Grila zrobie po swojemu tak jak tego nikt nie zrobił, choć nie wiem czy ten sposób który tutaj widnieje nie jest najladniejszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stranger Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 U mnie gril ma chromowane ramki i mi sie to podoba. Ale może by właśnie dodać taką chromowaną, z drobnymi oczkami siatkę? A ja myślałem, żeby wyrżnąć tę poprzeczkę w każdej "nerce", zostawić tylko chromowaną obwódkę całości i wstawić w środek czarną, albo właśnie chromowaną siatkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dżodżo Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 A mi sie nawet podoba. POZDRAWIAM..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg76 Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 A ja myślałem, żeby wyrżnąć tę poprzeczkę w każdej "nerce", zostawić tylko chromowaną obwódkę całości i wstawić w środek czarną, albo właśnie chromowaną siatkę. ja raczej bede lakierowal nerki na czarno. moja kupilem uszkodzona i ich nie mialem wiec na poczatku walnalem siateksa i wygladal dosc wioskowo. trudno nagiac ja do tych pokreconych otworkow. mialem tez koncepcje zeby wyciac slupek miedzy nerkami i walnac siateksa w dorobionej ramce albo postarac sie sprowadzic ze stanow grill z g20 :roll: teraz mam pewnien koncept odnosnie zderzaka ale narazie o tym cisza.... :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted May 12, 2005 Author Share Posted May 12, 2005 A ja myślałem, żeby wyrżnąć tę poprzeczkę w każdej "nerce", zostawić tylko chromowaną obwódkę całości i wstawić w środek czarną, albo właśnie chromowaną siatkę. Kolega tak ma i nie zaspecjalnie to wygląda. Ja u SIebie zrobie, no co ja zrobie - pokaże jak już będzie gotowe Pierwsze co musze zrobić to kipić nowego grila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dżodżo Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Czekamy Coobcio,czekamy.Nowy grill, taki bez obwodek chromowanych, to koszt 20 zł. POZDRAWIAM..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted May 12, 2005 Author Share Posted May 12, 2005 na allegro są nowe za 40zł, gdzie tu dostać takie za 20 :roll: :?: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dżodżo Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 U mnie w Lublinie w sklepie.Bialutki,gotowy do malowania. POZDRAWIAM..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mrówa Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 co do tej maski to zeczywiscie syff atrapa fajna :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wilku Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Garb jest na maxa do bani, ale jeśli się komuś podoba mogę go skontaktować z kimś kto ma taki na sprzedaż. Grill ok, ale pociągnąbym trochę w dół maskę. Taki stonowany bad-look. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest donDzik Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 ej... nie wyswietla mi fotek moze prosic jeszcze raz o ich wklejenie thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest damianio Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 u mnie tez fotki nie robia :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzeg255 Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Fotki nie ida,bo temat sprzed 4 lat;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adis522 Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 szkoda ze niemozna zobaczyc fotek ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts