Guest bistur Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Mam A33 z 2001 r .Pewnie będę przymierzał się do zmiany akumulatora choć temu zostało połowę zdrowia.Może ktoś wie jakiej pojemności powinienem mieć akumulator.Jest zamontowany w takiej osłonie, że nie mogę podejrzeć parametrów..Może jakieś propozycje.Jeszcze jedno pytanie: po wyjęciu akumulatora może się zablokować kodowane radio.Jak sprawdzić czy nie czeka mnie taka niespodzianka,jeśli już to co potem zrobić??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwinto Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Mam A33 z 2001 r .Pewnie będę przymierzał się do zmiany akumulatora choć temu zostało połowę zdrowia.Może ktoś wie jakiej pojemności powinienem mieć akumulator.Jest zamontowany w takiej osłonie, że nie mogę podejrzeć parametrów..Może jakieś propozycje.Jeszcze jedno pytanie: po wyjęciu akumulatora może się zablokować kodowane radio.Jak sprawdzić czy nie czeka mnie taka niespodzianka,jeśli już to co potem zrobić??? Cytuje za AutoData 2004: 2001 Nissan Maxima QX (A33) VQ20DE - 48-52Ah 2001 Nissan Maxima QX (A33) VQ30DE - 52-55Ah Troszke male te pojemnosci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bistur Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Dzięki to bardzo konkretna odpowiedź.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest WOJTUSMAXIMUS02 Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 akumulator to ja juz sam niewiem jaki zalozyc juz wymienilem niedawno na nowy a stery siadl po 2 latach ,,,powiedziano mi tylko ze zuzywam zaduzo pradu ,,,,no fakt 6 neonek , zmacniacz na glosniki basowe to niema sie co dziwic ,,,,,,ale niewiem jak skuteczne sa akumulatory OPTIMA.. ....................... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.