Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Jaki akumulator

Guest bistur

Recommended Posts

Guest bistur

Mam A33 z 2001 r .Pewnie będę przymierzał się do zmiany akumulatora choć temu zostało połowę zdrowia.Może ktoś wie jakiej pojemności powinienem mieć akumulator.Jest zamontowany w takiej osłonie, że nie mogę podejrzeć parametrów..Może jakieś propozycje.Jeszcze jedno pytanie: po wyjęciu akumulatora może się zablokować kodowane radio.Jak sprawdzić czy nie czeka mnie taka niespodzianka,jeśli już to co potem zrobić???

Mam A33 z 2001 r .Pewnie będę przymierzał się do zmiany akumulatora choć temu zostało połowę zdrowia.Może ktoś wie jakiej pojemności powinienem mieć akumulator.Jest zamontowany w takiej osłonie, że nie mogę podejrzeć parametrów..Może jakieś propozycje.Jeszcze jedno pytanie: po wyjęciu akumulatora może się zablokować kodowane radio.Jak sprawdzić czy nie czeka mnie taka niespodzianka,jeśli już to co potem zrobić???

Cytuje za AutoData 2004:

2001 Nissan Maxima QX (A33) VQ20DE - 48-52Ah

2001 Nissan Maxima QX (A33) VQ30DE - 52-55Ah

Troszke male te pojemnosci.

• 2 weeks later...
Guest WOJTUSMAXIMUS02

akumulator to ja juz sam niewiem jaki zalozyc juz wymienilem niedawno na nowy a stery siadl po 2 latach ,,,powiedziano mi tylko ze zuzywam zaduzo pradu ,,,,no fakt 6 neonek , zmacniacz na glosniki basowe to niema sie co dziwic ,,,,,,ale niewiem jak skuteczne sa akumulatory OPTIMA.. ....................... :wink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...