Guest Kony Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Nie mam miejsca w piwnicy, a na działkę czy do znajomych ... nie chcę zawalać im miejsca. Przy Radzymińskiej w Warszawie 160 zł za rok przechowywania. W którym zakładzie wulkanizacyjnym w Warszawie taniej. Czy przechowywujący odpowiada za ewentualną kradzież opon ? Podobno opony nie powinny leżeć jedna na drugiej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziut Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Jeżeli opony są na felgach to mogą leżeć jedna na drugiej, jeżeli bez to powinny stać i co jakiś czas powinno się je obracać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kony Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 ps. zapraszam FELGI KUPIĘ w dziale KUPIĘ / SPRZEDAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Ja ostatnio tak często autka zmieniam,zę opony przechowuje nowy właściciel wraz z moim autkiem ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest elcoruso Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Szanujacy sie zaklad wulkanizacyjny przechowuje za darmoche! Z prostej przyczyny zastawiasz u nich na pewno wtedy 2 razy w roku kase za wymiane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.