maniek3 Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 mam pytanie słyszałem ze do primery p11 pasuja sprezyny od nubiry chodzi o sprezyny na tył jezeli tak to od jakiego modelu sa duzo tansze podobno Link to comment Share on other sites More sharing options...
nice-wawa Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 z tego co pamiętam dawali ale do P10 sprężyny od nubiry , ale mogę się mylić Link to comment Share on other sites More sharing options...
jswistow Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 do p 10 mogły pasować z nubiry, długość zbliżona i średnica nieznacznie inna,mocowanie to samo,w p 11 jest mniejsza średnica i inna długość i inne mocowanie :one: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sewe25 Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Mam cztery spręzyny do sprzedania do nissana primery. Oddam tanio za 200 zł 4 sztuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniek3 Posted August 16, 2009 Author Share Posted August 16, 2009 Mam cztery spręzyny do sprzedania do nissana primery. Oddam tanio za 200 zł 4 sztuki A W JAKIM STANIE ONE SĄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.