Guest Krzychoo Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Witam ! Mam pytanko, ostatnio na allegro pojawiły sie kołpaki obrotowe tzw. SPINERY ,wygladaja bajerancko Ma ktos z was takie w swoim autku? jestescie z nich zadowoleni :?: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50477014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwasar Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Mnie się to nie podoba, to taki amerykański tuning dla ubogich. Oczywiście to kwestia gustu. A na dodatek nawet gdybym je przyspawał do felg, to ukradliby pewnie razem z kołami ;-))) - tak jak dekielki z oryginalnych alusów nissanowskich :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedroz Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Witam ! Mam pytanko, ostatnio na allegro pojawiły sie kołpaki obrotowe tzw. SPINERY ,wygladaja bajerancko Hmm... Bajerancko? W sumie o gustach sie nie dyskutuje, ale IMHO to wiocha do kwadratu. Typowy amerykanski kicz i odpust. :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mitch Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Witam ! Mam pytanko, ostatnio na allegro pojawiły sie kołpaki obrotowe tzw. SPINERY ,wygladaja bajerancko Ma ktos z was takie w swoim autku? jestescie z nich zadowoleni :?: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50477014 Jak dla mnie totalne nieporozumienie. Szczerze mówiąc, wolałbym sobie poszukać normalnych kołpaków, niż takie coś na koła wrzucać.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sonar Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Pamiętam jak byłem małym dzieciaczkiem to miałem przy rowerku taki wiatraczek na drucie, kupiony na odpuście. Te kołpaki też mają chyba taki odpustowy rodowód. Parę takich gadżetów i mamy latynowski tuning Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest almerka N16 Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Kochani,o gustach się nie dyskutuje ... osobiscie nie powiem żeby mi się to bardzo podobało ale jeśli komus się podoba to nie widze przeciwskazań żeby takie cuś sobie sprawił Mój znajomy to ma i szczerze mówiąc ostatnio stwierdził że wydał kase w błoto ... bo mu się coś tam złamało :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 BArdzo dobra cena, wyglądają na takie co łądnie zasłaniają seryjną felgę, jak bym miał stalówki to bym coś takiego sobie sprawił... Np. do stalowych 15" w P10 taki zestawik to niezły Lans Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwasar Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 COOBCIU DOMNIEMYWAM, ŻE UMIEŚCIŁEŚ W POŚCIE NUTKĘ IRONII..? ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VQPower Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Jak ci sie podoba murzynski tuning to sobie kup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mrówa Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 ehhh juz dawno to widziałem dałbys ponad 120 zł za kolpaki tak na marginesie :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sonar Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Jeszcze powinno wydawać dźwięki jak bączek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedroz Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Jeszcze powinno wydawać dźwięki jak bączek Hmm... Dzieciaki czasami w rowerach cos tam miedzy szprychy wkladaja i maja brzeczenie. Moze tu tes sie tak da? A jak nie, to zawsze mozna dolozyc swiecace wentyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Nie no jakbym miał CZarną Maxime to Takie Spinery to by niezle wyglądały ale nie ma to jak jakieś Chromowane 17 czy 18. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest googl Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Ja pierdykam o gustach nie wypada.... to tylko napisze że chyba na stalowych wolałbym śmigać. Śnigiełko niezłe ( fakt jak wiatraczek :wink: )) ale dlaczego taka kasa? może za to "specjalnie zaprojektowane łożysko" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VQPower Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Ja takie spinery widze na codzien. Moim zdanie to jest takie byle gowno. A jakosc wykonania pozostawia wiele do zyczenia. Zle wywazone, krzywe, odpadaja od kol. Po prostu poracha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryath Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 W UK tez dosyc popularne. Niektore da sie przezyc. Reszta szkoda gadac. Ogolnie jak dla mnie szkoda kasy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sonar Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 A może by tak wykorzystać energie z tych wirujacych talerzy np do podładowywania akumulatora Co na to "pomysłowy Dobromir" by powiedział Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest --Mlody-- Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 moj komentarz : ``Tanczy i spiewa , zespol z Waplewa, spiewa i tanczy - zespol Komanczy `` Porazka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaca V6 Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Nie no jakbym miał CZarną Maxime to Takie Spinery to by niezle wyglądały ale nie ma to jak jakieś Chromowane 17 czy 18. Kuba, co to miało być ? Ja czegoś takiego nie założe A 18stki bardzo chętnie, szukam w dobrej cenie :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pron! Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Widziałem jak działają te spinnery na jakimś filmiku ze zlotu w Polsce. Jeden się nie chciał cos kręcić, drugi kręcił się dobrze jeszcze inny miał mniejszą bezwładność niż ten czwarty....taka kicha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sami Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Ale czy my nie mowimy czasem o dwoch roznych rzeczach?? Bo sa przeciez takie badziewne kolpaki 13', a sa profesjonalne alufelgi ze spinnerami, produkowane przez znane i prestizowe firmy, m.in. Lexani. Jasne, ze takie felgi raczej pasuja do jakiejs wielkiej amerykanskiej terenowki w stylu bling-bling z czarnoskorym raperem w srodku, ale mysle ze gdyby sie dobrze dobralo ksztalt takich felg to i w Suniaczu by dobrze wygladaly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest --Mlody-- Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Sami, przeciez Ty wiesz... ze nasze Nismo ma JEZDZIC ( i to nie w stylu `bling blink` ) ale pelnym ogniem, a ja mysle ze u mnie takie spinnery stwarzaly by zagrozenie dla zycia przechodniow Wyobraz sobie rozkrecone spinnery przy 220 km/h,a nastepnie zhamowane do `0`auto Dzialaly by jak silnik odrzutowy Az by nogi ludziom podcinalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EnDrIu WAWA Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Ale czy my nie mowimy czasem o dwoch roznych rzeczach?? Bo sa przeciez takie badziewne kolpaki 13', a sa profesjonalne alufelgi ze spinnerami, produkowane przez znane i prestizowe firmy, m.in. Lexani. Jasne, ze takie felgi raczej pasuja do jakiejs wielkiej amerykanskiej terenowki w stylu bling-bling z czarnoskorym raperem w srodku, ale mysle ze gdyby sie dobrze dobralo ksztalt takich felg to i w Suniaczu by dobrze wygladaly widzialem przedwczoraj spinnery 19` na BMW 7...tak gustownie to wygladalo jak ubior i wyglad wlasciciela...gruby maly z kajdanami i lancuchem grubosci 5 cm zlotym na szyi :arrow: moze na wsi taka moda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pron! Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Ale czy my nie mowimy czasem o dwoch roznych rzeczach?? Bo sa przeciez takie badziewne kolpaki 13', a sa profesjonalne alufelgi ze spinnerami, produkowane przez znane i prestizowe firmy, m.in. Lexani. Mówimy o takich kołpakach za 120zł z allegro jak w pierwszym poście Felgi o których piszesz, to tak jakby inna półka... cenowa, jakościowa itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryath Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Panowie, to jak porownywanie Nissana i malucha Jedyna cecha wspolna jest to, ze obydwa auta maja kontrolowana strefe zgniotu do silnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts