Guest ronouk1985 Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Moje Sunny posiada instalacje gazową z mikserem,miałem plan aby założyć blosa i zrobić sobie dolot ze stożkiem.Byłem dzisiaj u gazownika i powiedział mi,ze jest nie wykonalne gdyż nie jest w stanie wykonać odcinka blos-gaźnik aby był idealnie szczelny(aby powietrze nie dostawało się do do gazu).Jak myślicie prawda to jest ,czy się mu porostu nie chce tego zrobić.Przeszukałem tagi i nie znalazłem odpowiedzi.Proszę o pomoc,może ktoś już próbował coś takiego zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik14 Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Po 1 poszukaj w dziale lpg jest wszystko a po 2 twoj gazownik to jakis mlot skoro taki kit ci wciska-wszystko da sie zrobic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ronouk1985 Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Dominik14, ok,dzięki właśnie mi coś nie pasowało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.