Guest Fifek9012 Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Witam!! Jestem posiadaczem Nissana Primery 2.0 benzyna z 2003 roku w kombi. Mam problem z moim radyjkiem.Kilka razy mi sie zdarzylo ze wsadziłem plyte i nie chciala wyjsc(po nacisnieciu przycisku do wysuniecia plytki radio tylko strzelalo a plyta nie wychodzila) ale po jakims czasie wyszla.Teraz jednak mam problem taki sam lecz plyta nie chce sie wysunac juz od prawie miesiaca czasu probuje ja wysunac i nic. Mial juz ktos taki problem?Jesli tak prosze o podpowiedz jak temu zaradzic i jak wyciagnac to radio zeby je naprawic lub ewentualnie podanie linku do podobnego tematu najlepiej ze zdjeciami.Mam nadzieje ze ktos mi pomoze.Z góry dziekuje:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kici Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Witam rowniez mam taki problem. Ma ktos jakas podpowiedz do rozwiazania tego problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fifek9012 Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Wiec pomoze nam ktos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadek Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Miałem ten sam problem w p12 poprostu musiałem wymienić cały mechanizm a nowy wysuwania płyty koszt 190 i wszystko działa.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kici Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Na allegro widzialem radyjko za 200 ale trzeba je ponoc zakodowac chodzi o system nats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kici Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Zachęcam do rozebrania radyjka, moze uda się naprawić. Ja mialem bardzo delikatne uszkodzenie, też strzelało i płyta w ogóle nie wychodziła , wystarczylo skleić obudowę mechanizmu, zębatki po prostu przeskakiwaly. Cała operacja czas 1h, koszta 3zł klej:) Uwaga na sprężynki i delikatne zawieszenie mechanizmu (mieszki z jakimś płynem),proponuję nie używać ostrych narzędzi przy podwieszaniu mechanizmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.