Guest cyklonit Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Mam problem z czujnikiem temperatury silnika. Wskazówka zegara w ogóle nic nie pokazuje. Nawet nie drgnie. Gdzie to się znajduje, ten czujnik lub jakieś kable, złączki od tego ? Prawdopodobnie podczas wymiany silnika coś zostało nie wpięte, rozłączone, urwane ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest walut Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Mam problem z czujnikiem temperatury silnika. Wskazówka zegara w ogóle nic nie pokazuje. Nawet nie drgnie. Gdzie to się znajduje, ten czujnik lub jakieś kable, złączki od tego ? Prawdopodobnie podczas wymiany silnika coś zostało nie wpięte, rozłączone, urwane ? czujniki są dwa jeden na chłodnicy ale to nie ten co daje odczyt a drugi na silniku ten daje odczyt może nie podpięty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teres Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Mam problem z czujnikiem temperatury silnika. Wskazówka zegara w ogóle nic nie pokazuje. Nawet nie drgnie. Gdzie to się znajduje, ten czujnik lub jakieś kable, złączki od tego ? Prawdopodobnie podczas wymiany silnika coś zostało nie wpięte, rozłączone, urwane ? Tutaj masz zaznaczone na rysunku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyklonit Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Dzięki. Już działa. Skąd masz ta fotkę ? Nie masz może gdzieś takiej fotki z opisem bezpieczników ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teres Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Dzięki. Już działa. Skąd masz ta fotkę ? Nie masz może gdzieś takiej fotki z opisem bezpieczników ? Poszukaj na forum instrukcji serwisowej, jest cała do ściągnięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.