Guest asafa Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Mam mozliwosc kupienia oryginalnego korka do micry(allegro). Korek jest od micry k12 a ja mam k11, sprzedawca pisze, ze raczej bedzie pasowal... dlatego wole sie upewnic, ktos sie orientuje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marooo Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 jak chcesz to zaraz zrobie Ci foto bo ide na kanal to sobie porownasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudi Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Najlepiej pojechać na pobliski szrot i porównać koreczki... a może nawet znajdziesz taniej oryginalny koreczek? Albo stanąć na stacji i czekać aż podjedzie k12 i poprosić o porównanie =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest asafa Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Najlepiej pojechać na pobliski szrot i porównać koreczki... a może nawet znajdziesz taniej oryginalny koreczek? Albo stanąć na stacji i czekać aż podjedzie k12 i poprosić o porównanie =] Do k11 niestety nie maja a do k12 musialbym pojezdzic od dwoch lat jezdze na zamienniku, cos strasznego, jak przechodze nawet w pewnej odleglosci od baku, to zapach benzyny jest bardzo wyrazny... przy starym korku bylo charakterystyczne syczenie a teraz d..a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudi Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Wiem co czujesz bo też kiedyś zgubiłem korek od k10 którą miałem przed moją almerką ale udało mi się znaleźć na szrocie i było po kłopocie tak w ogóle to: http://www.allegro.pl/item679920967_nissan_micra_k11_93_03_korek_wlewu_paliwa.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfabox0266 Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 udało mi się znaleźć na szrocie i było po kłopocie Ale z Ciebie poeta, masz za to kotleta i jeszcze masz racje. zjedz sobie go na kolacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest asafa Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Wiem co czujesz bo też kiedyś zgubiłem korek od k10 którą miałem przed moją almerką ale udało mi się znaleźć na szrocie i było po kłopocie tak w ogóle to: http://www.allegro.pl/item679920967_nissan_micra_k11_93_03_korek_wlewu_paliwa.html Niestety to jest nic nie warty zamiennik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.