Guest aras1641 Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Witam.Jeżdżę Almerą sedan rocznik 2001.Co ile kilometrów powinno wymieniać się szczęki hamulcowe na tyle i jakiej firmy najlepiej kupić,żeby trochę wytrzymały.Z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt28 Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Witam.Jeżdżę Almerą sedan rocznik 2001.Co ile kilometrów powinno wymieniać się szczęki hamulcowe na tyle i jakiej firmy najlepiej kupić,żeby trochę wytrzymały.Z góry dziękuję. Szczeki wymieniasz w zaleznosci od zuzycia - nie ma tu jakichs specjalnych limitow. Sparwadzaja sie szczeki Lucasa, generalnie lepiej uzyc kazdych firmowych niz tanich chinskich "no name" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bartek_1983 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Witam.Jeżdżę Almerą sedan rocznik 2001.Co ile kilometrów powinno wymieniać się szczęki hamulcowe na tyle i jakiej firmy najlepiej kupić,żeby trochę wytrzymały.Z góry dziękuję. Co do zużycia to jak kolega pisze tzn. zależy od jazdy natomiast ja zmieniłem na "akebono" bo są dobre i miękkie na tyle że jak masz tarcze trochę sfalowane to się fajnie dostosują. Tak mi w intercarsie doradzili przynajmniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.