Guest Radziej Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Witam potrzebuje pomocy kupilem sobie drzwi z elektrycznymi szybami u mnie w samochodzie oczywiscie nie ma wiazki zeby to podlaczyc , wiec teraz mam problem , ktore kable odpowiadaja za zasilanie ? podlaczylem do masy i grubego bialo czerwonego szyba ani drgnie , co jeszcze trzeba podlaczyc zeby dziala chociaz jedna od kierowcy? do sterownika ida trzy kostki , jedna ma 6 pinow druga 7 (do sterowania wszystkimi szybami podejrzewam) i jedna z dwoma pinami. Jak to podlaczyc aby dzialala szyba kierowcy ? Z szyba pasazera sobie poradzilem i tam chodzi , pozostaje kwestia sterownia nia od strony kierowcy, ale to juz mniejszy problem , narazie chce sie uporac z ta szyba od kierowcy nie mam juz patentu jak to ruszyc. Pomocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MICHOO Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 kolego w słupku tam skąd wychodzi ci wiązka od drzwi jest taka guma uszczelniająca za nią jest kostka łącząca wiązki. wypinasz starą wiązkę podłączasz tą co masz przy drzwiach z elektryczną szybą i powinna działać. możesz jeszcze sprawdzić czy masz wszystkie bezpieczniki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ntt Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 kolego w słupku tam skąd wychodzi ci wiązka od drzwi jest taka guma uszczelniająca za nią jest kostka łącząca wiązki. wypinasz starą wiązkę podłączasz tą co masz przy drzwiach z elektryczną szybą i powinna działać. możesz jeszcze sprawdzić czy masz wszystkie bezpieczniki Jak potrzebujesz to mam cały schemat wiązki do elektrycznych szyb i centralnego, mogę wysłać na e-mail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cardi Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Jak potrzebujesz to mam cały schemat wiązki do elektrycznych szyb i centralnego, mogę wysłać na e-mail O kolego ja mam też problem z szybą czy mi też mógłbyś przesłać schemat na maila? Będę wdzięczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ntt Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 O kolego ja mam też problem z szybą czy mi też mógłbyś przesłać schemat na maila? Będę wdzięczny Ok, jakby trzeba było coś jeszcze do N14 i B13 to służę pomocą w dostarczeniu schematów i rysunków, mam tego ponad 2000 str. Dzięki temu schematowi uruchomiłem tylne szybki w moim N14 skanuj0001.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.