Guest badger79 Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Witam nissanomaniacy! MOże komuś uda się mi pomóc - zapaliła mi się kontrolka ESP w Almerze 2003 2.2 dCi 136 kM po lifcie - sprawdziłem u elektryka i po podpięciu pod komputer wyskoczył błąd C1145. Może ktoś poratuje i powie mi co to za błąd i co ewentualnie wymienić/naprawić, by ESP jdnak działało? Zbliża się zima i zależy mi na szybkim usunięciu problemu. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal801 Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Sprawdz działanie czujnika prawy przód może pokazywać inną pędkość niż pozostałe koła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest badger79 Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Sprawdz działanie czujnika prawy przód może pokazywać inną pędkość niż pozostałe koła Dziekuje za podpowiedź - moj mechanik sprawdził i wygląda, że ten czujnik pracuje właściwie. Czy może któryś z forumowiczów orientuje się, czy gdzieś w okolicach dźwigni hamulca ręcznego nie znajduje się jakiś czujnik przyspieszenia bocznego / sensor G-force czy coś takiego? Może to jest winą usterki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.