Guest novina Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Jest to moj pierwszy post na forum - czas sie przywitac Czy ktos z Was probowal podlaczyc odtwarzacz DVD pod seryjnego Connect-a ? Ma wyjscie USB ale czy da sie cos obejrzec na ekranie w kokpicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest xurux Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Jest to moj pierwszy post na forum - czas sie przywitac Czy ktos z Was probowal podlaczyc odtwarzacz DVD pod seryjnego Connect-a ? Ma wyjscie USB ale czy da sie cos obejrzec na ekranie w kokpicie? nie mam jeszcze qq, ale wiem z różnych stron, że nie ma takiej możliwości. a usb to jest wejście a nie wyjście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest novina Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Dzisiaj odebralem mojego QQ i na pytanie sprzedawca odpowiedzial: "Nie wiem. Trzeba podlaczyc i zobaczyc czy przeniesie obraz na monitor" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.