Guest salem78 Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Witam szwagier kupił instrukcje jak w temacie i czy będzie pasowała do Nissana Sereny i czy części z Nissana Vanette pasują do Nissana Sereny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamus Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Dużo części jest taka np. silniki 2.3D, ale nie wszystko, trochę inny tył i tylne zawieszenia.Produkcja Seren została wcześniej zakończona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest artur15 Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Odkopię trochę temat. To mój pierwszy post na tym forum. Mam pytanie, czy istnieje ksiązka z instrukcją obsługi do Nissana Vanette 2.3D Cargo?? Tzn. istnieje, ale czy jest mozliwość pobrania jej z internetu najlepiej w formie .pdf ?? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamus Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Odkopię trochę temat. To mój pierwszy post na tym forum. Mam pytanie, czy istnieje ksiązka z instrukcją obsługi do Nissana Vanette 2.3D Cargo?? Tzn. istnieje, ale czy jest mozliwość pobrania jej z internetu najlepiej w formie .pdf ?? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Czegoś takiego w internecie nie znajdziesz a w języku polskim to marzenie.Krążyła tu na forum wersja obcojęzyczna z obrazkami ale do wszystkich wersji i silników.Na wiele się to nie przydało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.