Guest dr slawooo Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Witam wszystkich ktoś kiedyś pytał na forum jak zaprogramowac pilota do NISSANA MURANO więc chciałem wszyskim pomóc i daję link do insrukcji jak to zrobic http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e6f50750622c709f.html proszę o info czy pomogłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 Powyższa instrukcja zadziałała ! ! ! Działa nawet z murano po liftingu rok 2007 pilot key less go Działa tylko z pilotem 3 przyciskowym (key less Go)( pilot 4 przyciskowy nie jest obsługiwany) .Przed programowaniem sprawdź stan baterii w pilocie a najlepiej wymień baterie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirtrojan Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 to ja może też spróbuje ale jak będę musiał targać auto do serwisu na ponowne kodowanie to ...wrrr. Zrobi się cieplej to przystąpię do tej zabawy edit: próbowałem 10 razy ze stoperem w ręku i doopa. Może dlatego, że mam keyless system ( niby u kolegi w Murano zadziałąło:/) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.