Guest kebun Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Witam, mam problem z wymiana zarowek pod licznikami, a dokladniej z uzyskaniem dostepu do nich. Mozecie mi powiedziec co i jak mam odkrecic, zeby nie rozkrecic calego samochodu na czesci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darekch Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 masz k11 polifcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrano1 Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Witam, mam problem z wymiana zarowek pod licznikami, a dokladniej z uzyskaniem dostepu do nich. Mozecie mi powiedziec co i jak mam odkrecic, zeby nie rozkrecic calego samochodu na czesci? Który rok tej 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darekch Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 a Wygląda tak jak moja Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrano1 Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 a Wygląda tak jak moja Osłona licznika ma dwie śruby jedna z lewej strony ,druga prawa po lekkim opuszczeniu wysokości kierownicy,potem lekko całąobudowe do góry/zaczepy w tylnej części i ściągasz tkz. kiosk nad zegerem. Żarówki podejdą Ci zwykłe całoszklanr postojowe 5 wat./5 sztuk/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.