Elmark Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 czy ktos z szanownego grona traktorzystów wymieniał sworzeń wahacza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodek05 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 czy ktos z szanownego grona traktorzystów wymieniał sworzeń wahacza No ja naszczęście jeszcze nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest slasze Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 czy ktos z szanownego grona traktorzystów wymieniał sworzeń wahacza ja wymieniałem, kosz nie był za duży Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmark Posted November 2, 2009 Author Share Posted November 2, 2009 ja wymieniałem, kosz nie był za duży witam wymieniałes sam czy u mechaniorka były jakies problemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tolo74 Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Mnie od czasu do czasu (na wiekszym dołku)odzywa siełacznik stabilizatora (koszt częsci 50, 80, 140zł w zaleznosci od producenta). Koszt jego wymiany 70zł. Serwis polecal tego producenta czesci za 80zł. -do informacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest slasze Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 witam wymieniałes sam czy u mechaniorka były jakies problemy? wymieniałem u mechaniorka coś koło 100 mnie wyniosło Link to comment Share on other sites More sharing options...
czmiel_t Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 U mnie tez zaczelo cos pukac i sa to albo laczniki albo sworznie. Na sluch stawiam bardziej na sworznie. Czy macie jakies polecane ... w razie jakby cos Chyba nadmierna szerokosc opon ma kiepski wplyw na ich stan, moze sa zbyt delikatne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.