el_conejo Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Witam to znowu ja Mam pytanko gdzie mam amontowac lewarek w bagazniku gdyz kuplem autko i wala mi sie po calej przestrzeni bagazowej a jak wiecie jest ona w sedanie potężna i doprowadza mnie to do holerki ( jak możecei to prosze o instrukcje obrazkową ) DZIEKI i pozdro dla wsz\ystkich Kris Link to comment Share on other sites More sharing options...
pgeca Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Witam. U mnie lewarek znajduje się pod wykładziną w przestrzeni między kołem zapasowym a zewnętrzną krawędzią bagażnika. Mam tam takie specjalne wystające metalowe elementy w których trochę rozkręcony lewarek kleszczy się. Witam to znowu ja Mam pytanko gdzie mam amontowac lewarek w bagazniku gdyz kuplem autko i wala mi sie po calej przestrzeni bagazowej a jak wiecie jest ona w sedanie potężna i doprowadza mnie to do holerki ( jak możecei to prosze o instrukcje obrazkową ) DZIEKI i pozdro dla wsz\ystkich Kris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woocash Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Witam. U mnie lewarek znajduje się pod wykładziną w przestrzeni między kołem zapasowym a zewnętrzną krawędzią bagażnika. Mam tam takie specjalne wystające metalowe elementy w których trochę rozkręcony lewarek kleszczy się. Dokładnie, jak podniesiesz wykładzinę to przed kołem jest miejsce na lewarek, wkładasz go mniej skręcony niż ta przestrzeń i rozkręcasz po włożeniu wtedy siedzi ciasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambro Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 ... jak możecei to prosze o instrukcje obrazkową ... Miałem aparat pod ręką to zrobiłem fotki Na fotkach masz widok od środka auta oraz z góry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_conejo Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 WIELKIE DZIEKI Pozdrawiam Kris PS Na Was zawsze mozna liczyc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.